Werkplaats Auto Wisselink Aalten

WERKPLAATS

》Zoekt u een garage voor eerlijk onderhoud door een gedreven team?

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij Auto Wisselink in Aalten beschikken we over een werkplaats waar u uw auto uitstekend kunt laten onderhouden. We maken gebruik van de meest moderne apparatuur en daarnaast zijn al onze monteurs en medewerkers deskundige professionals. Door middel van diverse cursussen blijven zij steevast op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Verschillende services
In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een APK-keuring, een bandenwissel of het bijvullen van de airco van uw auto. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk van uw auto, bedrijfswagen of camper.

Transparantie en eerlijkheid
Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaar nu eenmaal erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Dus stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Vervangend vervoer
Heeft uw auto onderhoud of een reparatie nodig en duurt de reparatie lang of heeft u niet genoeg tijd om erop te wachten? U kunt bij ons gebruik maken van vervangend vervoer. U kunt kiezen voor onze haal- en brengservice, één van onze leenfietsen of een leenauto.

Heeft u vervangend vervoer nodig en wilt u een leenfiets of -auto meenemen of gebruik maken van de haal- en brengservice? Geef dit dan aan als u een werkplaatsafspraak maakt. U bent er dan zeker van dat wij vervangend vervoer voor u hebben als u de auto brengt.

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van Auto Wisselink? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze werkplaats.